lördag 30 april 2011

Att ha nattgäster

är trevligt för det godaste man kan äta är frukost med vänner. I morse väcktes jag av det trevliga slamret från en diskmaskin som magiskt tömde och fyllde sig själv medan familjen Sylvin Cederqvist låg och sov. Den sista programpunkten för mig i går kväll var att föra en tandborstkonversation med kär bästis och nu väntar frukost med världens bästa sällskap. Katja, David och Rasmus, vill ni flytta in?

1 kommentar:

  1. Ja, det vill vi! Åtminstone jag!

    Vi kom fram vid nio i går kväll, efter att David klippt sig i Stockholm, jag drägglat över för dyra och för små 50-talsklänningar på Sivletto i Sthlm och vi alla njutit av några timmar på IKEA i Uppsala... Rasmus gillar inte bilbarnstol, och sov inte lika mycket som på vägen ner, men gick som tur var att underhålla genom att spela Sås & Kopp och läsa Lennart Hellsing, Hur gick det sen? och diverse Stina Wirsen-böcker.

    Han somnade när vi hade ca en timme kvar, men vaknade när vi bar in honom, och blev alldeles lycklig när han märkte att vi var hemma :-) Skrattade massor och viftade och ville inte alls somna om. Så han fick komma upp en stund, somnade sedan om och sov, men bara en och en halv amning under natten, till halv åtta! Underbara unge!

    Saknar er massor, här är dessutom tråkogt väder. Men hoppas vi ses igen i sol pch sommarvärme om inte allt för länge!
    Kram!

    SvaraRadera