torsdag 20 juni 2013

Ut till fåglarne

I kväll åker vi ut till landet, Simon, Nora, Tengil och jag. Där ska vi sitta och kura juniskymning och äta pasta med älgfärs och riktigt njuta av stillheten, ron och de stora fönstren. Sedan sover vi länge, och vid midsommarstången på Midgård möter vi våra gäster som ska invadera holmen.

Jag hoppas på en lugn midsommarhelg med lättja och vackert väder. Sedan uppbådar jag mina sista krafter för en vecka jobb, och sedan SEMESTER!

Det enda som står på agendan denna sommar är att vara helt jävla självisk.

3 kommentarer:

 1. Det är rätt, det! Alltihopa, faktiskt. Jag kommer att sakna er massor! Vi har faktiskt inga riktiga planer, eftersom alla Davids familjemedlemmar har spritt ut sig till olika utland, tänker vi inte vara i Nordbyn. Sannolikt gör vi riktig svensk midsommar på Jamtli på dagen, och typ tittar på Game of Thrones på kvällen. Och då kommer jag som allra mest önska att vi var med er på klipporna, på glasverandan och i bastun. Hälsa alla fina och krama dem och er själva från oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kram själv. Hoppas ni fick en riktigt fin och rolig helg! Ni var saknade hos oss.

   Radera
 2. Vi hade faktiskt en riktig fin midsommar vi med, mer om det på bloggen så småningom. Men ni var ju såklart saknade ändå.

  SvaraRadera