lördag 11 februari 2012

Resfeber

Jag har försökt packa. Jag har en familjemedlem, säger inte vem, som packar upp det jag packar ner. Och ersätter med småbilar, vintermössor och annat som är livsviktigt på Teneriffa. Dags för semester. Hörs om en vecka!

6 kommentarer:

  1. Ha en härlig resa och njuuut av solen och varandra! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att läsa är att lyda! Njöt gjorde vi. Jag försökte lirka med solen för att den skulle gå med på att komma med hit, men det enda som mötte oss var snippdjup snö och en timmes skottningsarbete. Kanske den kommer i morgon!

      Radera
  2. Åh, skööönt med semester. Jag ska vara ledig på fredag. Jag tittar på snön och tänker på er... Inte alls avis.

    Lustigt förresten, jag insåg just att jag känner två bloggare med treåringar som ska till Teneriffa just nu :-) Kanske ni hamnar i samma Bamseklubb;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen Banseklubb, vi bodde i en lägenhet som mina färäldrar hade hyrt. Med egen pool och egen Bamseklubb - monni och offa är mycket populära och Simon och jag fick upptäcka ön för oss själva i ett par omgångar. Men ön är barnvänlig så det förslår, jag förstår gott att de med treåringar reser dit!

      Radera
  3. Välkommen hem. Vi har faktiskt också bokat en resa till Teneriffa i mitten av april - utan treåringar. Vi kommer att hyra bil och åka runt och vandra en del. Ska bli så skönt. Jag hoppas du delar med dig av dina bästa Teneriffatips, här eller på FB.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ska bli! Hoppas ni får en lika skön resa som vi fick. Fast vi lyckades pricka den första regsnkuren på ett och ett halvt år, hur sannolikt är det?

      Radera