måndag 8 juli 2013

Sommar som ett oskrivet blad

Jag avskyr att planera semester. Får en lätt ångest när folk vill träffas alltför långt på förhand, för är man inte försiktig sitter man plötsligt med en fullbokad semester med logistiskt strul som ingen är riktigt nöjd med. I synnerhet i år då jag jobbat röven av mig under våren och försommaren är jag tacksam över att sommaren är MIN.

Sedan fick jag ju ridlektionerna, som är den perfekta födelsedagsgåvan eftersom jag verkligen vill lära mig rida, även om jag inte visste om det förrän presentkortet var ett faktum. Och nu är inte bara jag fast utan även Nora. Hon fick sin första lektion i dag, en halvtimme på ledd häst, och nu vill hon rida varje dag. Hon satt i sadeln som om hon aldrig gjort något annat, och var den enda i gruppen som ville pröva på att trava. Vilket var det bästa med hela lektionen.

Fast lite stolt är jag över mig själv också: jag ledde ponnyn i terrängen, som om jag aldrig gjort något annat, efter att tjejen som egentligen skulle leda blev trampad på foten.

Nu ser det ut som om jag är på väg att bli stallmorsa. Hellre det än fotismorsa, alla gånger.

2 kommentarer:

  1. Jag förstår dej fullt ut. Också jag blev vansinnig om hela semestern var bokad och inturtad på förhand. När jag har semester vill jag ha semester, ett och annat förbokat äventyr är välkommet, men inte för många. Vill man ha mera kan äventyren planeras enligt devisen stundens inlevelse. Önskar er en riktigt skön vila! Bambi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! I morgon till M & N i Ingå, sedan lite halvmycket program nästa vecka. Härligt!

      Radera