måndag 9 december 2013

Hemkomst x 2

Under de senaste tio dagarna har jag hunnit göra ett besök i Vasa och två i Stockholm. I morse kom Nora och jag hem men kunde tack vare min gränslöst hjälpsamma mor pila direkt till jobbet medan hon körde hem bagaget och Nora till dagis.

Medan Nora och jag var på långhelg i Stockholm passade Guy-katten, försvunnen sedan mitten av april, på att flytta hem igen. Varifrån vet ingen. Så när jag kom hem igen osade det hemtrevligt av kattskit igen - pälsdjävulen har raskt passat på att impregnera huset med sina egna dofter. Tengil är fortfarande inhyst hos mina föräldrar eftersom jag flängt så mycket. Vi får se vad som finns kvar av henne efter träffen med Guy-katten i kväll.

Så nu är det till att torka kattskit igen. Hoppas han inte lever så länge.

2 kommentarer:

  1. Vore det idé att söka ett annat hem åt Guj om han är så ovälkommen? Annars flyttar han troligen ut igen och dör av köld och svält - man får bara inte riskera att så sker. Bambi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså han sökte ju sig själv ett annat hem i åtta månaders tid. Och han var välkommen hem igen. Min katt och jag har vår jargong - vi gör varann inget värre illa en att den ena parten skiter ner den andras hem och den andra skriver fult om det på bloggen. Om det stör kan man ju läsa annat.

      Radera