torsdag 19 september 2013

Packhelvete

Jag ska bara vara borta i två dagar så det borde inte vara svårt att packa. Men jag har inte varit på kontoret på två dagar och folk lämnade in papper jag behöver för sent för att jag ska kunna skriva ut dem och eftersom jag är gift med en dataingenjör är vår skrivare kopplad till tv:n för vi kan ju inte göra som alla andra och fan vet hur jag ska få utskrifterna, har flängt omkring och curlat bort barn och hund så att Simon ska komma iväg och golfa i morgon och nu är han inte hemma och kan hjälpa mig och svarar inte i telefon. Om jag gifter om mig en dag, inte fan lär det bli med en dataingenjör. Och nu hör jag hur en hel drös med dataingenjörhjärtan går i kras, alla de där ingenjörerna som bara väntar på vår inte alls nära förestående skilsmässa eller nåt så sorgligt att jag inte vill tänka på det.

Så jag får bära på tung dator genom Stockholm i morgon och inte lätta papper. Varför, å varför valde jag en pro och inte en air?

4 kommentarer:

 1. Känner igen problemet. Allt som oftast lyckas jag inte byta kanal på TVn, inte välja rätt källa mellan datorer, DVD-spelar, TV etc, inte få ljud när jag väl valt källa, och definitivt inte skriva ut någonting som helst om jag jag inte får assistans. I mitt eget hem. och då är jag ändå känd som "den tekniska" på jobbet. Jag säger bara fnys. Ingenjörer kan gå och gömma sig i en grop.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror faktisk Simon medvetet går och kopplar om så att jag aldrig ska lära mig. Så känns det i varje fall.

   Radera
 2. Dock har ju jag en Air, och är mighty nöjd med det. Men skärmen är nog lite liten för att skriva avhandling på.

  Men när är du var i Stockholm? Jag reser också dit i kväll, ska sedan ut till Vaxholm i morgon bitti, men har kanske lite ledig tid på söndag, om du ännu är kvar då och har ledig tid?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt flyg hem går två, så jag ska nog sitta på Arlandaexpressen lite över tolv. Enkopp te klockan elva nånstans nära centralstation? Vill ses!

   Radera