tisdag 10 januari 2012

Snuskitonni i Lilla onsdag

är fan det roligaste jag har sett i tv på år och dag. Äntligen!

5 kommentarer:

  1. Va, vad??? För oss som inte kan se YLE?

    SvaraRadera
  2. Lilla onsdag är ett intervju- och humorprogram av och med André Wickström och Thomas Perret. Snuskitonni parodierar på Kymppitonni som var ett långkörande ordleksprogram i reklam-tv som lades ner för ett tiotal år sedan. Fem personer satt i varsin bur och beskrev ett ord som bara tv-publiken kunde se. Det optimala var att bara en av de medtävlande skulle gissa rätt - gissade alla eller ingen gick man på minus. I går var ordet kissetofs - och det var sjukt roligt att se skådespelare och radioredaktörer med allvarlig min försöka sig på björnfitta och allt vad det kom. Min humor i ett nötskal. Ni som bor i Finland och missade programmet kan se det här http://arenan.yle.fi/video/1326226743479

    Dessutom är Silvia Modig klok och det blev ett intressant samtal.

    SvaraRadera
  3. vad är en kissetofs?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej vännen! Läser dina inlägg alldeles för sällan. Du skriver så fint och tänker så härligt knäppt.

      Tittade också på lilla onsag tillsammans med maurtiz som blev storfan... Han undrade lite över björnfitta och varför dom använde så fula ord i snuskitonni. Nu vill han göra lilla osndag till vår gemensamma veckoritual. Det får han, bara han inte lär ut snuskitonnivokabulär till sina skolkamrater :)

      puss A.

      Radera
  4. @ Nina: snippa, skulle jag tro. @ Annika: Tack för kommentaren! Heja Mauritz: snart är du lika ful i mun som moster! Puss själv. Är stolt över dig och din fina son.

    SvaraRadera