torsdag 31 januari 2013

Min morgon i morse

Så här såg vi ut:

http://arenan.yle.fi/tv/1781049

Ungefär på 1:12 är det vi.

3 kommentarer:

  1. Asch, det gick ju inte att se utanför Finland, ju!

    SvaraRadera
  2. Mycket bra! Och inte tillstymmelse till Mervi Tapola, du gick rakt igenom rutan som ditt strålande vackra jag! Lustigt det där, hur vissa gör sig bättre i rörliga bilder/verkligheten, medan andra har sin bästa arena som stillbild. Har just tittat på TV-klipp med en annan av mina favoritbloggare, och konstaterat att hon hör till den sistnämnda kategorin, medan du ju tillhör den första. Och det är ju nog att föredra att tillhöra den första tycker jag, även om man kan förbannas och förvånas över hur annorlunda man kan se ut på foton jämfört med hur man tyckte man såg ut i spegeln.

    Och Helga, den här länken funkar från resten av världen också, de är inslag nummer 2: http://arenan.yle.fi/?q=min+morgon&jarjestys=uusin&sisalto=ohjelmat&media=video

    SvaraRadera
  3. Helga: Jag har gjort ett nytt inlägg med ny länk, som borde synas i Sverige. Kul att du vill se!

    Katja: Tack, kära du. Jag är ju van att höra min röst i radio, men det var spännande att se sig själv i teve, det var det. Min uppgift är ju inte att se vacker ut, varken på teve eller i verkliga livet, men det är ju onekligen kul om man lyckas med det också.

    SvaraRadera