tisdag 12 juni 2012

Världens kassaste

I går lade jag upp en bild på min strålande hibiskus, i dag syns den inte. Och bloggar jag med telefonen vill den att jag installerar en app för att kunna lägga upp bilder i bloggen. Jag är en teknikdinosaurie - återkommer när jag lärt mig hur man gör. Det här är svårt, vet ni. Om någon har bra tips på hur man gör tas de tacksamt emot! Om ni vill ha bilder på mitt tråkiga liv, vill säga.

4 kommentarer:

  1. Jag behöver inte installera någon app just för bilderna. Däremot har jag installerat Blogger, Blogspot för mobilen, där är det jättelätt att lägga upp bilder från telefonen. Sedan måste jag ju rekommendera Instagram-appen som gör fotande med mobilen mycket roligare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blogger funkar inte på Lumia. Än. Segt. Nå, jag har bloggat i halvannat år utan bilder, så jag fortsätter väl i samma stil.

      Radera
  2. Som ägare av en tfn man inte kan blogga med så undrar jag lite sådär vagt varför du inte helt enkelt kan blogga från datorn när du vill lägga upp bilder?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bilden jag de facto lade upp, som inte syns, var upplagd med dator. Fotot togs med Lumian, mejlades till mig och lades upp och försvann. Sicket mysterium. Men jag jobbar på lösningen!

      Radera